Beveiliging

Beveiliging

Beveiliging voor bedrijven in de regio Amsterdam en Noord-Holland

HES Elektrotechniek is gespecialiseerd in de beveiliging van vastgoed, kantoren en bedrijfspanden. Wie kiest voor HES Elektrotechniek, kiest voor een partner met een jarenlange ervaring in de aanleg en onderhoud van effectieve, betaalbare  en geavanceerde brand- en beveiligingsinstallaties bij bedrijven, VVE’s, woningcorporaties en instellingen. HES Elektrotechniek levert en installeert alles wat nodig is om woningen, een bedrijfspand of het terrein elektronisch te beveiligen tegen ongewenste gebeurtenissen als insluiping, inbraak en diefstal.

Uw beveiliging volledig en professioneel geregeld

Een beveiligingsinstallatie kan op veel manieren worden geleverd en geïnstalleerd. HES Elektrotechniek installeert gebruiksvriendelijke en gecertificeerde beveiligingsinstallaties op maat. Een beveiligingsinstallatie verkleint het risico van inbraak aanzienlijk, en vermindert ook de gevolgen van een inbraak doordat inbrekers niet ongestoord op zoek kunnen gaan naar kostbaarheden of spullen die zij mee willen nemen.

 

Enkele voorbeelden van beveiligingsmaatregelen:

Bedieningsleutelschakelaar of codebediening (inclusief de mogelijkheid voor tekst via een display)

Detectiemagneetcontact op ramen en deuren, bewegingsmelding, ruitbreukmelding, infrarood-detectie

Optische en akoestische alarmgevers: Binnensirene of buitensirene (beide kunnen worden uitgevoerd met flitslampen of zwaailichten)

Doormelding

Een alarm heeft weinig zin zonder opvolging. HES Elektrotechniek levert diverse systemen die de alarmmelding automatisch doormelden naar alarmcentrales (die 24 uur per dag wordt bemand) of zelfs naar uw eigen mobiele telefoon.

Camerabewaking

Bijna iedere beveiligingsinstallatie kan worden uitgebreid met camerabewaking. Ook is het mogelijk om uitsluitend camerabewaking te installeren, waarbij de beelden worden getoond op een monitor en worden vastgelegd met een opnamerecorder. Door deze (preventieve) beveiligingsmethode wordt een object zeer goed bewaakt. Camerabewaking blijkt zeer preventief te werken: het kan diefstal, inbraak en vandalisme voorkomen. Ook vergroot het uw gevoel van veiligheid en controle. De systemen die HES Elektrotechniek installeert staan garant voor een betaalbare en scherpe registratie, ook op slecht verlichte plekken.

Brandinstallatie

Wilt u uw woningen of bedrijfspand brandveilig maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want brandveiligheid is belangrijk, zowel voor bedrijven als VVE’s, woningcorporaties en instellingen. Een brand kan zeer snel om zich heen grijpen. Wordt u dan niet tijdig gewaarschuwd, dan kan dit zeer ernstige gevolgen hebben. Het plaatsen van gecertificeerde brandmelders op de juiste plekken is een uitstekende manier om u te beschermen tegen de gevolgen van brand. Onze melders werken op netspanning en voldoen aan de eisen van het bouwbesluit. Wij gaan graag met u in gesprek om een passende en professionele oplossing voor uw specifieke situatie te bespreken.

Onderhoudscontract

Bij alle door HES Elektrotechniek geleverde brand- en beveiligingsinstallaties kan een onderhoudscontract worden afgesloten. Wij horen het graag van u als u hier meer informatie over wenst.