zonne energie

Zonne-energie

Bespaar fors op uw energierekening middels zonne-energie!

Een gegarandeerde, significante besparing op de energierekening en tegelijk het milieu ontlasten, wie wil dit nu niet? HES Elektrotechniek maakt zich sterk voor de toepassing van de oudste, veiligste en meest milieuvriendelijke energiebron: de zon. Wilt u ook gebruik maken van zonne-energie? Dan bent u bij HES Elektrotechniek aan het juiste adres. HES Elektrotechniek levert en implementeert de gehele installatie van zonnepanelen en werkt voor bedrijven, VVE’s, woningcorporaties en instellingen. Voor meer informatie over zonnepanelen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. 

Wanneer heb ik mijn investering terugverdiend?

Een zonne-energie installatie is altijd maatwerk. De hoogte van de investering en de snelheid waarmee deze kan worden terugverdiend hangt onder meer af van de hoeveelheid beschikbare ruimte en de keuze van de panelen. Indien u contact met ons opneemt, voorziet HES Elektrotechniek u snel van een advies en besparingsoverzicht dat past bij uw situatie.

Een vlekkeloze installatie

Als totaal-installateur met meer dan 35 jaar ervaring, staat HES Elektrotechniek garant voor een snelle en vlekkeloze installatie. Uiteraard werkt HES Elektrotechniek met vakkundige installateurs en plaatst zij zonnepanelen op zowel schuine als platte daken. Neem contact op met HES Elektrotechniek en ontvang binnen enkele werkdagen een vrijblijvende offerte.

Particulier?

Ook als particulier profiteren van zonnepanelen? Zonbespaart werkt voor particulieren en bedrijven.