skip to Main Content

HES BV levert kwaliteit en service!

Elektrotechniek voor particulieren en bedrijven

HES BV levert elektrotechnische vakkennis, producten en diensten aan particulieren, aannemersbedrijven, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en andere bedrijven. Het onderhoud aan uw elektrotechnische installatie is zowel voor particulieren als bedrijven van groot belang om storingen en andere problemen te voorkomen. Heeft u een sterk verouderde installatie, dan kan HES BV de inspectie voor u verzorgen en van daaruit met u samen bekijken welke maatregelen nodig en/of gewenst zijn.

HES BV installeert al meer dan 30 jaar al uw elektrotechnische voorzieningen. Of het nu gaat om een keuken- of badkamerinstallatie, aan-, ver- of nieuwbouw, intercom- of videofooninstallaties, modernisering van bestaande voorzieningen, u bent bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen ook extra groepen aan uw groepenkast toevoegen of een verouderde groepenkast vervangen en vernieuwen. HES BV levert en monteert ook krachtstroominstallaties.

HES BV verzorgt een complete elektrotechnische installatie gebaseerd op uw wensen, behoeften en portemonnee. Hierbij kunt u denken aan allerlei soorten stopcontacten en schakelaars, in alle vormen, kleuren en maten. Vanzelfsprekend horen hier ook lichtpunten bij en alle benodigde bedrading.

24/7 Support

HES BV staat 24 uur per dag voor onze klanten klaar, ook in het weekend. U kunt uw storing bij ons melden en wij kijken in overleg met u wat er nodig is.

 

Back To Top