skip to Main Content

KNX

HES BV is specialist op het gebied van huisautomatisering (‘domotica’)

Huisautomatisering (ook wel domotica genoemd) is sinds de jaren 80 van de vorige eeuw sterk in opkomst bij zowel particulieren als in de geestelijke- en de lichamelijke gezondheidszorg.

Wat houdt huisautomatisering in?

Huisautomatisering en domotica zijn verzamelnamen voor het automatiseren van infrastructuren en apparaten in en rondom de woning. Het doel hiervan is het veraangenamen van de woon- en leefervaring, besparing van energie en het verhogen van comfort en veiligheid. Voorbeelden zijn zonwering die automatisch omlaag gaat of verlichting en verwarming die reageren op de wekker. Maar ook een automatische melding aan de alarmcentrale wanneer er langere tijd geen beweging in de woning wordt waargenomen valt onder domotica.

Waarom kiezen voor huisautomatisering?

Domotica kan in de privésfeer onder meer worden toegepast door automatisering van verwarming, koeling, ventilatie, televisie en radio, verlichting, zonwering, (sociale) alarmering en mobiliteit. Door de vele toepassingen draagt huisautomatisering in belangrijke mate bij aan het langer zelfstandig kunnen wonen van ouderen en mindervaliden. Maar ook de jongere generatie zoekt meer en meer het comfort van de integratie van huiselektronica. Kortom: domotica is aantrekkelijk voor iedere leeftijdscategorie en binnen iedere levensfase.

HES BV heeft jarenlange ervaring met advisering, ontwerp en aanleg van geavanceerde domotica installaties in particuliere woningen en zorginstellingen en heeft alles in huis om het woon- en leefcomfort in belangrijke mate te verbeteren. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen en behoeften te inventariseren. Alleen zo kunnen wij een op maat afgestemd plan voor u maken. We informeren u ook graag over de mogelijkheden en zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van huisautomatisering.

Aangesloten bij KNX

HES BV is aangesloten bij KNX Professionals, een netwerkorganisatie van installateurs, system integrators, adviseurs en andere professionals die werken met KNX, de enige wereldwijd erkende domotica-standaard.

Back To Top