skip to Main Content

HES BV | elektrotechniek, beveiliging en domotica

Met meer dan 35 jaar ervaring met alles wat maar met elektrotechniek en beveiliging te maken heeft, zorgt HES BV ervoor dat iedereen veilig en comfortabel kan wonen, werken en leven. Dit heeft in de loop der jaren al menig particulier, bedrijf, aannemer, VVE en woningbouwvereniging mogen ervaren.

Mark Meijne, directeur/eigenaar van HES BV, is trots op de relaties die hij in de afgelopen jaren met zijn klanten heeft opgebouwd en kijkt er als nieuwe eigenaar van HES BV naar uit om het bedrijf, samen met zijn team, verder uit te bouwen. De langdurige samenwerking die HES BV met veel particulieren en bedrijven heeft zet hij enthousiast en voortvarend door. Daarnaast voegt hij zijn specialiteiten toe aan het bedrijf namelijk duurzame technieken en all-electric oplossingen, waaronder het duurzaam verwarmen middels infrarood (vloer)verwarming en het plaatsen van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven.

De persoonlijke benadering en het maatwerk dat geleverd wordt zijn belangrijke kernwaarden van Mark en van zijn HES BV.

Snel en vakkundig

HES BV is iedere klant snel en vakkundig van dienst bij de aanleg van beveiligingsinstallaties,  elektrotechnische installaties, tele- en datacommunicatie en verlichting. Het kan hierbij gaan om nieuwbouw, verbouw, aanbouw of renovatie van de huisvesting. In de laatste jaren is ook domotica (huisautomatisering) aan de dienstverlening toegevoegd. Deze moderne toepassing van elektronica in en rondom de woning zorgt voor veilige en comfortabele geautomatiseerde processen voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Comfort en efficiency

HES BV heeft alles in huis om de combinatie werken, wonen, zorg en welzijn belangrijk te verbeteren. Hierdoor kunnen senioren en mindervaliden langer en comfortabeler zelfstandig blijven wonen, vindt  de jongere generatie een betrouwbare partner voor het gewenste extra comfort en wordt bij bedrijven prettiger en efficiënter gewerkt.

Ons Team

HES BV beschikt over een ervaren team van medewerkers. Wij geven jongeren de kans om als stagiaire of leerling kennis en ervaring op te doen en ons vak te leren. Ook werken wij samen met ZZP-ers en collega bedrijven om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Back To Top