Feestelijk bericht in deze onwerkelijke tijd!

Beste relatie,

Door deze onwerkelijke tijd kan ik u helaas niet persoonlijk informeren over het volgende:

Ik heb met ingang van 1 april 2020 mijn bedrijf overgedaan aan Mark Meijne van MEC Elektrotechniek en Zonbespaart. Mark en ik kennen elkaar al geruime tijd: voordat Mark voor zichzelf begon met MEC Elektrotechniek en Zonbespaart heeft hij jarenlang bij HES Elektrotechniek gewerkt.

Ik ben daarom ontzettend blij dat juist Mark mijn bedrijf heeft overgenomen. Na 37 jaar zelfstandig ondernemerschap vond ik het een mooi moment om het stokje over te dragen aan de jongere generatie. Binnen HES Elektrotechniek zal er verder niets veranderen. Het vaste team van Dennis Ripke, Ron Ubachs en Wim van Leeuwen staat nog steeds dagelijks voor u klaar, nu aangevuld met Jeffrey Post en vaak ook met John Kuiper. Ik zal de komende maanden nog niet helemaal uit beeld zijn zodat Mark en ik kunnen zorgen voor een goede overdracht en inwerkperiode.

U kunt vanaf vandaag Mark bereiken op het telefoonnummer 06- 222 22 771 of per mail op info@hes-bv.nl.

Mocht u mij persoonlijk willen contacten, dan kan dat vanaf 1 april a.s. op 06- 1476 2080 of per mail op pedro@hes-beheerbv.nl .

Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Ik wil u bedanken voor de prettige, persoonlijke en constructieve samenwerking en uw vertrouwen in mij en het bedrijf. Ik spreek de hoop uit dat u met Mark en het team de samenwerking op eenzelfde fijne en vertrouwde wijze zult voortzetten.

Hartelijke groet,

Pedro Hollenberg

Beste relatie,

Zoals Pedro hierboven heeft aangegeven, ben ik vanaf 1 april 2020 de nieuwe eigenaar van HES Elektrotechniek, een bedrijf dat mij al lang bekend is. Ik kijk er naar uit om binnenkort, zodra dat weer mogelijk is, met u (hernieuwd) kennis te maken. In de tussentijd gaan het vertrouwde team en ikzelf hard aan de slag om de dagelijkse werkzaamheden te continueren en vakkundig uit te voeren.

Ik ben bijzonder blij met deze uitbreiding van mijn huidige bedrijven en ga mijn uiterste best doen om de samenwerking met u op de vertrouwde, constructieve wijze voort te zetten. Daarnaast zou ik graag met mijn inbreng van vooral duurzame technieken en all-electric oplossingen, met u mee willen denken over het duurzaam verwarmen middels infrarood (vloer)verwarming en het plaatsen van zonnepanelen op projectbasis al dan niet per woning/bedrijfspand.

Mocht u vragen hebben dan hoor ik het graag.

Hartelijke groet,

Mark Meijne