Jubilerend HES Elektrotechniek al 35 jaar actief in elektrotechniek, brand- en inbraakbeveiliging en in domotica

Pedro Hollenberg is 35 jaar geleden in Castricum gestart met zijn bedrijf HES Elektrotechniek (Hollenberg Electronics & Security).  “35 jaar al”, zegt Pedro, “ onvoorstelbaar. Het voelt veel korter, ook omdat ik nog elke dag met heel veel plezier naar mijn werk ga!”. HES Elektrotechniek is gestart met alle werkzaamheden in de elektrotechniek, zowel in nieuwbouw, verbouw, aanbouw als renovatie. Al vrij snel specialiseerden ze zich ook in brand- en inbraakbeveiliging bij particulieren en bedrijven. In de jaren daarna is het bedrijf zich na de komst van internet gaan uitbreiden in het aanleggen van databekabeling en telecommunicatie en (LED)verlichting.

Pedro Hollenberg: “ Omdat ik het belangrijk vind dat we als bedrijf up-to-date  blijven, besteden we veel aandacht aan scholing en de ontwikkelingen in de markt.  Om die reden zijn we een aantal jaren geleden ook gestart met domotica. Domotica is de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Domotica is dé oplossing om de veiligheid, het comfort en de duurzaamheid te verhogen in de woning. Voorbeelden hiervan zijn automatisering van verwarming, ventilatie, televisie, zonwering en (sociale) alarmering. Domotica kan ook ouderen en mensen die minder-valide zijn ondersteunen  bij het langer, zelfstandig en veilig  thuis kunnen blijven wonen.” “En”, voegt Pedro toe, “ ook de jongere generatie zoekt meer en meer het comfort van de integratie van huiselektronica. Domotica is daarom aantrekkelijk voor elke leeftijdscategorie en past bij elke levensfase en elk budget”.

Pedro vindt het enorm leuk dat ook de lokale pers aandacht aan het jubileum heeft besteed: “We hebben zoveel reacties gehad van onze klanten, op social media en als we op straat liepen. Echt overweldigend, we zijn er zo blij mee”. Inmiddels heeft HES Elektrotechniek al “3e generatie-klanten”: kleinkinderen van opa’s en oma’s die vele jaren geleden klant werden, melden zich nu zelf ook voor klussen. En als het aan Pedro Hollenberg ligt, blijven hij en zijn team zich nog vele jaren voor hen en alle andere trouwe, vaste én nieuwe klanten inzetten!

IMG_4537

 

4a2d1bd3-1e90-4c72-ac93-7e40b0b21a61