skip to Main Content

Bespaar fors op uw energierekening middels zonne-energie!

Een gegarandeerde, significante besparing op de energierekening en tegelijk het milieu ontlasten, wie wil dit nu niet? Samen met verschillende partners maakt HES BV zich sterk voor de toepassing van de oudste, veiligste en meest milieuvriendelijke energiebron: de zon. Wilt u ook gebruik maken van zonne-energie? Dan bent u bij HES BV aan het juiste adres.

HES BV levert en implementeert de gehele installatie van zonnepanelen en werkt voor bedrijven, particulieren, instellingen en woningcorporaties. Voor meer informatie over zonnepanelen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Pedro Hollenberg van HES BV.

Voordeliger dan ooit

Zonne-energie levert nu meer op dan ooit tevoren. Kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen kunnen ca. 300 Wp opleveren. HES BV kan u voorzien van een installatie die de hoeveelheid stroom opwekt die een gemiddeld gezin jaarlijks verbruikt. Daarnaast zijn de investeringskosten nu lager dan ooit.

Wanneer heb ik mijn investering terugverdiend?

Een zonne-energie installatie is altijd maatwerk. De hoogte van de investering en de snelheid waarmee deze kan worden terugverdiend hangt onder meer af van de hoeveelheid beschikbare ruimte en de keuze van de panelen. Indien u contact met ons opneemt, voorziet HES BV u snel van een advies en besparingsoverzicht dat past bij uw situatie.

Wie kiest voor zonne-energie, kan btw terugvragen.

Naast bedrijven kunnen ook particulieren 21% btw op uw investering in zonnepanelen terugvragen. De overheid ziet elke producent van zonne-energie namelijk als een producent van elektriciteit. Hierdoor gelden ook particulieren als kleinschalige energieproducenten. Zodoende heeft een particulier hetzelfde voordeel als een onderneming. HES BV vertelt u hier graag meer over, dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Een vlekkeloze installatie

Als totaal-installateur met 30 jaar ervaring, staat HES BV garant voor een snelle en vlekkeloze installatie. Uiteraard werkt HES BV met vakkundige installateurs en plaatst zij zonnepanelen op zowel schuine als platte daken. Neem contact op met HES BV en ontvang binnen enkele werkdagen een vrijblijvende offerte.

Back To Top