Over HES

HES Elektrotechniek | elektrotechniek, beveiliging en domotica

Met meer dan 35 jaar ervaring met alles wat maar met elektrotechniek en beveiliging te maken heeft, zorgt HES Elektrotechniek ervoor dat iedereen veilig en comfortabel kan wonen, werken en leven. Dit heeft in de loop der jaren al menig bedrijf, aannemer, VVE en woningbouwvereniging mogen ervaren.

Mark Meijne, directeur/eigenaar van HES Elektrotechniek, is trots op de relaties die hij in de afgelopen jaren met zijn klanten heeft opgebouwd en kijkt er naar uit om het bedrijf, samen met zijn team, uit te bouwen. De langdurige samenwerking die HES Elektrotechniek met veel particulieren en bedrijven heeft zet hij enthousiast en voortvarend door. Daarnaast voegt hij zijn specialiteiten toe aan het bedrijf namelijk duurzame technieken en all-electric oplossingen, waaronder het duurzaam verwarmen middels infrarood (vloer)verwarming en het plaatsen van zonnepanelen. De persoonlijke benadering en het maatwerk dat geleverd wordt zijn belangrijke kernwaarden van HES Elektrotechniek.

Snel en vakkundig

HES Elektrotechniek is iedere klant snel en vakkundig van dienst bij de aanleg van beveiligingsinstallaties,  elektrotechnische installaties, tele- en datacommunicatie en verlichting. In de laatste jaren is ook domotica (huisautomatisering) aan de dienstverlening toegevoegd. Deze moderne toepassing van elektronica zorgt voor veilige en comfortabele geautomatiseerde processen voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Ons team

HES Elektrotechniek beschikt over een ervaren team van medewerkers. Wij geven jongeren de kans om als stagiaire of leerling kennis en ervaring op te doen en ons vak te leren. Ook werken wij samen met ZZP-ers en collega bedrijven om onze klanten optimaal van dienst te zijn.