elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektricien nodig?

Heeft u een elektricien nodig? HES Elektrotechniek levert elektrotechnische vakkennis, producten en diensten aan aannemers, VVE’s, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en andere bedrijven. Het onderhoud aan uw elektrotechnische installatie is voor iedereen van groot belang om storingen en andere problemen te voorkomen. Heeft u een sterk verouderde installatie, dan kan HES Elektrotechniek de inspectie voor u verzorgen en van daaruit met u samen bekijken welke maatregelen nodig en/of gewenst zijn.

Elke elektricien van HES Elektrotechniek is een specialist in zijn vakgebied

HES Elektrotechniek installeert al meer dan 35 jaar al uw elektrotechnische voorzieningen. Of het nu gaat om een keuken- of badkamerinstallaties, aan-, ver- of nieuwbouw, intercom- of videofooninstallaties, modernisering van bestaande voorzieningen, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit; elke elektricien van HES Elektrotechniek is dan ook volledig gediplomeerd en beschikt over een grote hoeveelheid vakkennis.

Extra groepen & krachtstroom

Wij kunnen ook extra groepen aan uw groepenkast toevoegen of een verouderde groepenkast vervangen en vernieuwen. HES Elektrotechniek levert en monteert ook krachtstroominstallaties. HES Elektrotechniek verzorgt een complete elektrotechnische installatie gebaseerd op uw wensen, behoeften en portemonnee. Hierbij kunt u denken aan allerlei soorten stopcontacten en schakelaars, in alle vormen, kleuren en maten. Vanzelfsprekend horen hier ook lichtpunten bij en alle benodigde bedrading.

24/7 Support

Wij staan 24 uur per dag voor onze klanten klaar, ook in het weekend. U kunt uw storing bij ons melden en kijken in overleg met u wat er nodig is.